Facebook
YouTube
Joan Pau Cumellas uses Hohner Harmonicas
 

Joan Pau Cumellas

Coincidences - Nuevo disco Joan Pau Cumellas & Valentí Moya Rollin' and Tumblin' - Joan Pau Cumellas & Miguel TalaveraOld Time Blues - Barcelona Bluegrass BandBandcamp

Discografía

  • 2015 Valentí Moya & Joan Pau Cumellas, 'Coincidences'
  • 2015 Quico Pi de la Serra 'Duess Tasses', Temps Record
  • 2012 Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera 'Rollin' and tumblin'
  • 2011 Quico Pi de la Serra, 'QuicoLabora'. Temps Records
  • 2011 Barcelona Bluegrass Band 'Old time blues', Joan Albert and Kako music Records
  • 2009 Ll.Gómez & J.P.Cumellas 'Barcelona Bluegrass Band', Monde Green Records
  • 2008 Mr.Hurricane Band & Charlie Wood 'Barcelona & Memphis', auto producció
  • 2005 Mr.Hurricane Band 'Hard Driving', Amphora Records
  • 2004 JP Cumellas & M Talavera 1. Amphora Records
  • 2003 Big Mama & JP Cumellas ‘En el nom de tots’. Discmedi
  • 2002 Sam Lardner, ‘Sutton Music Club’. Amphora Records
  • 2001 Big Mama & JP Cumellas ‘Stir the Pot’. Discmedi
  • 2001 Mr.Hurricane Band 1. Amphora Records
  • 2000 Big Mama ‘Tableau de Blues’. Discmedi

Colaboraciones

  • 2015 Cece Giannotti 'Déjà Voodoo', Sauri Records
  • 2014 Elena Vega 'Delicada', World Music
  • 2014 Ñaco Goñi '30 Años', Gaztelupeko Hotsak
  • 2013 Tòfol Martínez '1979'
  • 2013 Daniel Cros 'Aquello era entonces, esto es ahora', Rosazul
  • 2013 Django Festival '6', Hot Club Records
  • 2012 Dis is it 'La tia felipa' recopilatori en directe
  • 2012 Pablo Guirao trio 'Amor & vicio', Murciélago Records
  • 2011 Moments '7 Colors', Moments
  • 2011 Laura Garcia 'Querido Mr.Vain', RockCd Records
  • 2011 Mike Sponza 'Continental Shuffle', Sonic Shapes
  • 2011 Los Grasstones 'Los Grasstones'
  • 2010 Valentí Moya Trio 'Elefant Swing'
  • 2010 Pepet i Marieta 'Qui no plora no mama', La Produktiva
  • 2009 La Cremallera 'D banda a Banda', DiscMedi
  • 2008 Manolo García ‘Saldremos a la Lluvia’, Sony BMG
  • 2008 Gnappos 'Outsider', RGB Suports
  • 2007 Quico Pi de la Serra 'TOT', K Industria
  • 2007 La Marato de TV3. TV Disc
  • 2007 Sam Lardner 'Barcelona', Capità Planet
  • 2007 Alex Warner 'Green to blue', Amphora Records
  • 2007 Lluís Gómez 'Quartet', PSM Records
  • 2007 Roger Whipp ‘Walk the high wire for me’
  • 2006 Blues Sur Seine Compilation Festival 2006
  • 2005 Big Mama ‘Blues Rooted’, DiscMedi
  • 2004 Alex Warner ‘Uncut diamond’, Amphora Records
  • 2003 'En la ciudad' banda sonora película, Messidor Films
  • 2003 Lluis Coloma ‘Remember’, Omix Records
  • 2003 The Wild Turkey Band 'Grass Gas', CAT
  • 2003 Moncho ‘On és la gent?’, K. Industria Cultural
  • 2003 Rovell d'Ou 'No n'hi ha prou', Discmedi
  • 2003 Les Deux Guitarres ‘Metaswing’
  • 2003 Cor Calrit 'Gospel Colours'
  • 2002 Blues Sur Seine Compilation Festival 2002
  • 2001 The Wild Turkey Band ‘Turkey Grass’. CAT
  • 2001 Rio Seco 'Rio Seco', Soviet Records
  • 2000 'Krampack' banda sonora película, Subterfuge Records
  • 2000 Loti Lewis ‘A Slice of Live’, Azusa Records
  • 1997 Ciro Fogliatta ‘Live in Barcelona’, Sara Records
  • 1997 Second Line 'El Sentio de la Vida', La Locomotora Records